Pubquiz @ The Church

Pubquiz @ The Church

De stuurgroep 400 jaar Dorpskerkheeft i.v.m. het Coronavirus besloten de Pubquiz tot een nader te bepalen datum uit te stellen.

Ter ere van het 400-jarig bestaan van de Dorpskerk nemen uw quizmasters jullie mee voor een gezellige avond met plezier, spanning en een gezonde dosis strijd. Een unieke gelegenheid om iets te ervaren van de ‘pubquiz-hype’ en dan wel in de prachtige ambiance van de Dorpskerk: dit mag je simpelweg niet missen!

De pubquiz wordt in teamverband gespeeld door teams van maximaal 5 personen. De deelnemende teams krijgen in uiteenlopende rondes verschillende vragen voor de kiezen. De vragen gaan over de Dorpskerk en haar geschiedenis, regionale, landelijke en internationale wetenswaardigheden, actualiteiten uit het nieuws, muziek, sport, trivia en nog veel meer: er is voor ieder wat wils! Voor de best presterende teams en het team met de meest creatieve teamnaam zijn er leuke prijzen te winnen! Rond de klok van 22.30 uur maken we de balans op en reiken we de prijzen uit, daarna is er nog alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te tafelen over de gestelde vragen.

Het lijkt ons als quizmasters en organisatie van dit evenement ontzettend leuk om op vrijdagavond 3 april zo veel mogelijk mensen in de kerk te mogen verwelkomen en om hier samen een mooie quizavond te beleven. Zoek dus snel vier vrienden, vriendinnen, familieleden, kennissen, collega’s, teamgenoten en/of dorpsgenoten bij elkaar en schrijf je in! Wij beloven jullie in ieder geval een onvergetelijke avond: tot dan!

Wat:               Pubquiz @ The Church

Waar:              Dorpskerk, Leiderdorp

Wanneer:       Vrijdag 3 april 2020, vanaf 20.00 uur

Voor wie:        Iedereen met een team van maximaal 5 personen

Aanmelden kan via onderstaand formulier:

Reageren is niet mogelijk.